XS
SM
MD
LG
22.10.2016 informer.rs

Moša neće nazad

Nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Momir Ilić poručio je da se neće vraćati u nacionalni tim Planovi novog selektora Jovice Cve tkovića da vrati iskusne igrače u reprezentaciju polako padaju u vodu. Posle Darka Stanića i Momir Ilić je odjavio Cvetkovića.

- Razgovarao sam već o tome sa predsednikom RSS Božidarom Đurkovićem. Moj stav ostaje isti. Okončao sam svoju priču u reprezentaciji i toga ću se držati - rekao je Ilić za Novosti, i dodao:

- Čovek mora da zna kad je dosta. Napustio sam državni tim jer sam smatrao da je to prirodan proces, da mesto treba da prepu stim mlađima. I moji naslednici su već u godinama, neki su ušli u tridesete. Odavno je trebalo da postanu nosioci, izgubili su dosta vremena - smatra bivši kapiten "orlova".

On je istakao da je i prethodni selektor Dejan Perić pokušao da ga ubedi da se vrati.

- Razgovarao sam s njim barem tri puta, ali nije uspeo da me ubedi. Jednostavno, uvek je loše kad se igrači vraćaju iz "pe nzije". Nikad nije dobro kad pogaziš reč - poručio je popularni Moša i naglasio da nikada nije imao nesporazum ni sa kim iz srpskog rukometa.

- Nisam se oprostio zbog toga što sam imao sa problem sa nekim. Bio sam u dobrim odnosima sa selektorima, sa vodećim lju dima Saveza, svim igračima... I sa Cvetkovićem sam uvek imao dobru saradnju, želim mu svu sreću. I dalje imamo dobru re prezentaciju i verujem u te momke - zaključio je Ilić.