XS
SM
MD
LG

Sa Zlatibora po titulu

Nakon završetka jesenjeg dijela sezone u Međuopštinskoj ligi Doboj kao nagradu za odlične rezultate fudbaleri Vučijaka iz Majevca dobili su tri dana boravka na Zlatiboru.

Majevčani žele da i na kraju prvenstva ostanu lideri, tako će im boravak na Zlatiboru dati još veći motiv i snagu da taj cilj ostvare. Agilna uprava na čelu sa Danijelom Jošićem će se potruditi da obezbjedi sve uslove kako bi Vučijak ostvario plasman u viši rang.Najveći protivnik na tom putu biće im Borac iz Bosanskih Lužana.

-Kao nagradu za dobru fudbalsku jesen i dobre rezultate obezbjedili smo igračima da tri dana provedu na Zlatiboru.Nadam se da će im ovo značiti da na proljeće pruže još bolje igre.Ukoliko osjetimo da je potrebno da dovedemo neke igrače koji bi pojačali konkurenciju nastojaćemo to ostvariti.U maju 2014. poplava nam je uništila teren i klupske prostorije. Te stoga je potrebno da poboljšamo uslove koji se tiču infrastrukture. Bez obzira na sve idemo u nove pobjede i da Vučijak bude šampion.-rekao je Danijel Jošić predsjednik FK Vučijak.

Igrači će nastojati da opravdaju povjerenje uprave kluba i da dodju do željenog cilja, a to je titula.

-Zahvaljujemo upravi koja nam je obezbjedila boravak na Zlatiboru,a prije svega našem predsjedniku Danijelu Jošiću. Na prolje će ćemo još više raditi kako bi zadržali prvo mjesto i ušli u viši rang. Vučijak se na tome neće zadržati a cilj nam je da se za dvije godine plasiramo u treću ligu gdje nam je mjesto.-istakao je kapiten Slaven Gajić.