XS
SM
MD
LG

Prnjavorski Ljubić pokrenuo akciju "PLAVI TIM, BUDI I TI SA NJIM"

Nakon što je imenovan novi predsjednik kluba i Upravni odborFudblaski klub "Ljubić" iz Prnjavora pokrenuo je akciju "PLAVI TIM, BUDI I TI SA NJIM".

Povodom ove akcije prnjavorski drugoligaš u prodaju je pustio 500 godišnjih kartica, koje koštaju 20 KM. Cilj akcije koju sprovodi nova uprava jeste da se pomogne Ljubiću da stane na zdrave noge, te da se vrati na stare staze slave.

Fudblaski klub "Ljubić" je od pokretanje akcije sredinom januara do sada prodao 140 ulaznica, što pokazuje da je akcija naišla na dobar odziv. Neki od prvih kupaca karata bili su Milenko Dakić, bivši prvotimac Ljubića i vlasnik televizije K3, pored njega kartice su kupili Željko Grbić delegat Prve lige RS, Ognjen Jevđenic član UO (5 kartica), Dalibor Tomaš, član skupštine Fk "Ljubić" i bivši prvotimac (5 karata), Rodoljub Petković, generalni sekretar FSRS, Zoran Deket, nekada igrač našeg kluba, a danas predsjednik Fk "Ljubić" (5 karata), odbornik u Skupštini Grada Banjaluka, Nenad Talìć ( 3 kartice), Marin Mijatović i mnogi drugi stanovnici Prnjavora i prijatelji kluba.

Na stranici Fudblaski klub "Ljubić" redovno obavještavaju o prodaji karata, te objavljuju fotogorafije prijatelja kluba koji su kupili kartice i na taj način pružili podršku klubu.

Svi zainteresovani kartice mogu naručiti putem Facebook stranice Fudbalski klub "Ljubić”,  kontaktom na broj 065/143–05, ili na e-mail fkljubic@gmail.com.