XS
SM
MD
LG

Nastup Škrbića pod znakom pitanja

Aleksandar Stanković - trener FK Radnički (foto: facebook.com/RadnickiNisOfficial)

Posle 12 utakmica pod komandom trenera Aleksandara Stankovica, Radnički je doživeo neočekivani poraz od zahuktalog TSC-a. Prvi put Nišlije nisu bile na odgovarajućem nivou. Stanković ne može sebi da oprosti što je rovitog Škrbića uvrstio u prvu postavu. Dao je, veli,  gol na svakoj utakmici i to me je donekle pokolebalo a nisam trebao, i ovo će mi biti škola da kad donesem  odluku ne treba da je menjam.

Sagovornik i njegove kolege se žale na nehumano uslove, visoke temperature koje izazivaju veliku potrošnju energije kod igrača i utiču na kvalitet i ritam utakmica. Radničkog čeka uzdrmani Čukarički na Banovom brdu. Stanković dobro poznaje trenera Dušana Đorđević a pogotovu njegovog asistenta Delibašića. 

- Čukarički je primer organizovanog kluba, i to je za respekt i poštovanje. Dugo su zajedno, da pomenem kapitena Docića, Kajevića, Jankovića iz Voždovca i druge. Neće nas zavarati njihov umor od dugog puta i negativna atmosfera posle eliminacije iz Evrope. U rosteru imaju dovoljan broj igrača i posle dva poraza težiće da protiv nas prekinu negativnu seriju - kaže mladi stručnja i vreme do utakmice iskoristiće za oporavak, kako bi se mentalno i psihološki vratili u dosadašnji ritam. Golgeter Škrbić nije trenirao u toku nedelje i njegov nastup je pod upitnikom.